Translate

lauantai 10. kesäkuuta 2017

mooses, buddha, Jeesus vai muhammed?

Mies putosi yllättäen avonaiseen kaivoon ja huusi ahdingossaan apua...

Kaivon lähettyvillä oli Mooses joka oli menossa sapatti aterialle synagogaan, Kuullessaan avunhuudot Mooses pysähtyi ja kurkisti kaivoon ja sanoi kaivossa olevalle miehelle: "Odota siellä, me tulemme auttamaan sinua kun sapatti on ohi!" ja jatkoi matkaansa.

Mies jatkoi avun huutamistansa kaivosta ja sattui myös niin, että lähellä ohikulkumatkalla oli myös buddha. Hänkin kuuli avunhuudot ja katsahti kaivoon missä mies oli ja filosofina sanoi: "minulla on ratkaisu ongelmaasi. Mietiskele itsesi vapauteen, mutta muista, jos voitat, häviät, Jos tulet tasoihin, häviät. Ja jos häviät, häviät. ja niin buddhakin jatkoi matkaansa.

Mies oli jo epätoivoinen ja vammat mitkä hän oli pudotessansa saanut alkoivat jo tuottamaan tuskaa. Ja hädässään hän yhä jatkoi avun pyytämistään. Pian näkyikin muhammedin pää kaivon suuaukolla, sillä hänkin oli kuullut avunhuudot ja sanoi: "Se on allahin tahto. Tyydy osaasi, sillä se on sinulle määrätty kohtalo. Ja niin muhammedinkin pää katosi kaivon suuaukolta.

Oli jo myöhä ja pimeys alkoi laskeutumaan. Kaivon kylmyys tärisytti mies parkaa ja Hän tuskassansa itki ja valitti. Jeesuskin kuuli miehen itkun ja valituksen. Hän meni ja laskeutui kaivoon. Nosti miehen hartioilleen, pesi hänet, puhdisti ja sitoi hänen haavansa. Nosti miehen juhtansa selkään ja vei hänet majataloon. maksoi kulut ja lähtiessään sanoi majatalon isännälle. Hoida häntä ja palattuani maksan mitä sinulta lisää kuluja tästä tulee. (Luuk 10:30-37)    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti